Home

All round Animatieduo

 biedt u de keuze uit maar liefst 18 komische acts. In een dagdeel kunnen we 1 tot 4 verschillende acts laten zien, afhankelijk van uw wensen. Die acts kunnen zich zowel tussen het publiek als op een podium afspelen. Steeds staat humor en contact met het publiek centraal.
Graag stellen we in overleg met u vast welke acts het beste bij u passen.
Ook kunnen we speciaal voor u nieuwe acts ontwerpen of bestaande acts aanpassen. De acts van  kunnen met 1, 2 of 3 acteurs worden uitgevoerd. (En als u meer dan 3 acteurs zoekt, kunnen we ervaren gastspelers inschakelen)

1. Ontvangst

Warmhartige ontvangst      (foto Esther Keim)Twee fraai uitgedoste gastvrouwen en/of een charmante gastheer organiseren zo'n bijzondere ontvangst, dat de gasten vrolijk en totaal ontspannen de zaal binnen komen. Dit warmhartig ontvangstcomité kan voor u ook een krachtig en hilarisch welkomstwoord verzorgen. Uiteraard is dat toegesneden op uw situatie en uw gasten.


 

  
  

2. Bedienend personeel

Obers in hun proeftijd     (foto: Hans Withoos)Enkele uitzendkrachten gaan als obers aan de slag. Dat ze nog in hun inwerkperiode zitten zal snel duidelijk zijn. Al gaat het nogal knullig, niemand neemt het hen kwalijk, omdat ze zo puur, komisch en innemend zijn. En uiterst klantvriendelijk, uiteraard.


3. High Society
Sir Henry Hicklestone, Lady Victoria en dienstbode Alice brengen graag het Nederlandse volk op de hoogte van de etiquetten van de Engelse High Society. Ga mee in die stijlvolle wereld van fox-hunting, criquet en high tea. So nice to see you!
4. Kijkers

Twee dametjes kijken de wereld in met een open, naïeve blik. Ze zijn erg innemend en lijken teer en kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Een bijzonder verrassende act.

5. Loveboat

Captain Rogers en zijn lieftallige Loveboat-stewardessen heten u welkom aan boord. Samen voeren zij u veilig over de woeste baren. Op verzoek krijgen enkele gasten liefdesadviezen. Gelukkig wordt een schipbreuk net voorkomen. Aye, Aye Captain!

6. Moederliefde

 Wie bevrijdt Norbert van zijn moeder? (en andersom)Eunice Bodifé van der Minne voelt zich geremd in haar creatieve ontwikkeling door haar zoon Norbert, die nog steeds thuis woont. Moeder gaat in het publiek op zoek naar een geschikte levensgezel voor haar onhandige en onooglijke zoon.7. Net als op de camping

Mario, Debby en Kimberley komen effe bij u langs, rechtstreeks van de camping. Ze kennen alle gasten nog van vroeger. Das gezellig!
Mario brengt zijn goudeerlijke handel onder de aandacht en als het even kan wordt er ook een loterijshow georganiseerd. Kimberley verzorgt de práchtige prijzen.
Meedoen, meedoen, winne, winne! Net als op de camping.
 

8. Lakeien

Prachtige lakeienHeeft u een stijlvolle locatie? Dan vormen de lakeien de perfecte omlijsting. Zij kunnen de ontvangst, het welkomstwoord of de bediening op een gepaste wijze voor hun rekening nemen. En ze kunnen heel mooi buigen.
9. Toiletjuffrouwen

Twee volkse, innemende tantes maken van elk wc-bezoek een feest van gezelligheid. Ze bespreken met alle bezoekers openhartig hun luchtige visie op het leven.

10. Politie

Politie is uw beste vriendEnkele hoffelijke politieagenten geven het publiek praktische tips over veiligheid. Zij kunnen tijdens hun act ook behulpzaam zijn bij de organisatie van uw feest of bijeenkomst.
 


11. White Christmas

Om de kerstsfeer compleet te maken komen deze gasten uit de Charles Dickens-tijd graag bij u langs. Zij verwelkomen de gasten, spreken hen toe, delen kerstpaketten uit of zingen kerstliederen. Merry Christmas to you all!

12. Ladies of the dark

Twee aantrekkelijke dames maken van de meest alledaagse handelingen een sensuele sensatie. Op het eerste gezicht zacht en verleidelijk, maar in wezen wreed en bloeddorstig. Een bruisende act.

13. Back to the seventies!

Afrokapsels, plateauzolen en wijde pijpen. Ad Visser en Pennie de Jager. Wie kent ze niet? Mieterse kleuren, gouden kettingen en swingende soul. De zwoele en swingende sfeer van the seventies komt helemaal terug. All night long! (of korter)

14. Bouwvakkers

Enkele ruige bouwvakkers komen graag even langs om met de bezoekers alle details van het pand te bespreken. Maken ze gelijk een afspraak voor een verbouwinkje bij u thuis. Zeer geschikte act bij nieuwbouw of verhuizingen.

15. Koninklijk huis

Wij, Koningin der Nederlanden, zijn verheugd om samen met onze zoon, prins Willem-Alexander, en zijn lieftallige vrouw Maximá uw bijeenkomst op een hoger niveau te tillen. Wij spreken graag het gewone volk toe en zijn gespecialiseerd in het verrichten van een openingshandeling of het onderscheiden van een bijzonder persoon. En uiteraard klinkt het Wilhelmus.


16. De Modejury

Modejury              (foto: Hans Withoos)De kleding van de gasten wordt door een stijlvol duo onder de loep genomen. Zij prijzen elke gewaagde combinatie, ieder subtiel detail en elke creatieve oplossing. Kom eens kijken wat een prachtig design!
Misschien gaat u wel met die adembenemende beker naar huis.

 17. Gelukkig Nieuwjaar!

Uw nieuwjaarsbijeenkomst is niet compleet zonder de Kok Arie en zijn hartelijke serveerster. Zij maken en schenken warme chocomel of andere verwarmende drank. Bovendien houden ze een toegesneden en komische toespraak over de ingrediënten voor een goed nieuw jaar. Ter afsluiting koken zij ter plekke nog een bruisend gerecht. Laat het nieuwe jaar maar beginnen!

18. Werksters

De werksters Masja en Klazien maken tijdens hun werk gezellige praatjes met onverwachte kennissen in het publiek. Masja is hoogzwanger, maar blijft ondanks dit ongemak haar werk fluitend doen. De werksters kunnen ook, al stofzuigend en zwabberend, op een vrolijke en vriendelijke wijze duidelijk maken dat het feest is afgelopen en de gasten mogen gaan.

 

Dit duo heeft ook 4 komische zangacts in de aanbieding. Tijdens deze podiumacts kan er ook een sterke link gelegd worden met het thema van de bijeenkomst. Erg geschikt als krachtig intermezzo bij een congres of feest. De zangacts duren elke zo'n 20 minuten.Zangact 1: Liefde op bestelling 

Zangact: liefde op bestellingZoekt u een bruisende zangact, waarbij het publiek nauw betrokken raakt? Dan is "Liefde op bestelling" voor u een uitkomst. Deze obers helpen eerst op een ludieke manier het publiek aan drankjes, en nemen vervolgens de microfoon ter hand. Zij zingen enkele Nederlandstalige nummers, waarin zij op hilarische wijze opvallende gasten de liefde verklaren. De combinatie van persoonlijk contact, humor en zang maakt dat deze act steeds weer zorgt voor een daverend enthousiasme. Het dak gaat er af!

  

  

  

  

Zangact 2: Moederliefde 

Zangact Moederliefde

Eunice Bodifé van der Minne voelt zich geremd in haar creatieve ontwikkeling door haar zoon Norbert, die nog steeds thuis woont. Moeder gaat in het publiek op zoek naar een geschikte levensgezel voor haar onhandige en onooglijke zoon. Gelukkig speelt Norbert keyboard en kan moeder al zingend haar zoon aanprijzen. Norbert zal menig hart sneller doen slaan.

  

  

  

  

  

  

  
 

Zangact 3: Net als op de camping

Mario en KimberleyMario en Kimberley komen effe bij u langs, rechtstreeks van de camping. Zij zijn de gelukkigen met een stacaravan net tegenover het toiletgebouw. Dus kennen ze alle gasten nog van vroeger. Ze zingen er op los met liedjes van eigen bodem. Recht uit het hart. En met veel inbreng van het publiek. Das pas gezellig!

  

  

  

  

  

  
 

 

Home 

 
 
   
     
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

 

  ESL Presenteert  

 

 

Trefwoorden staan op alfabetische volgorde

    

meer weten over ESL in het algemeen

klik op de hoed

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
     
www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home